Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (3.15 secunde)
Procurorii Octavian Ojog si Alina Bica, precum si avocata Rodica Constantinovici au fost numiti de premierul Emil Boc secretari de stat la Ministerul Justitiei, a anuntat, miercuri, ministrul Justitiei Catalin Predoiu.
Alina Elena Tanasescu este avocata, lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova, membru marcant al PSD si consilier judetean din partea acestui partid.
Propunerile mai "solide" vizeaza conducerea Directiei Silvice (DS), a Garzii de Mediu, a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a Directiei de Sport si Directiei de Statistica.Potrivit unor surse din partid, fostul director al DS, Daniel Dragnei, ar fi nominalizat la sefia institutiei pe care a mai condus-o, unde ar trebui sa ii ia locul lui Eugen Gioanca.Liberal-democratii au nominalizat-o pentru sefia Garzii de Mediu Dolj, in locul liberalului Manu Costache, pe Ileana Serban, cea care a candidat pentru ocuparea functiei de presedinte-director al Casei de Pensii si a pierdut in fata consilierei judetene, de la PSD, Alina Elena Tanasescu, CAS Dolj fiind in "curtea" social-democratilor.
Pentru aceeasi institutie, dar pentru posturile de directori coordonatori adjuncti au dat ieri examenul Alina Bleadea si Izabela Stan, iar pentru "Clubul Farul" - Sorin Basturea si Ilie Floroiu.
Oana Zavoranu si Alina Plugaru, prima urma sa fie pe lista PRM pentru europarlamentare, iar cea de-a doua voia sa se inscrie in PD-L pentru ca era indragostita de imaginea de om dur si cu zambetul de gheata afisat de Theodor Stolojan.
La randul sau, deputatul PNL Alina Gorghiu a anuntat ca liberalii pregatesc si o motiune simpla in domeniul cercetarii. "Romania nu va iesi din criza daca nu va reinvesti resurse financiare importante in aceste domenii.
"Potrivit regulamentului Comisiei, astazi trebuie sa supunem la vot propunerea, urmand ca, in functie de rezultatul votului, sa se stabileasca daca Elena Basescu va fi sau nu audiata", a declarat, la Realitatea TV, Alina Gorghiu, presedintele Comisiei parlamentare.
Presedintele Comisiei de ancheta, deputatul PNL Alina Gorghiu, a explicat ca raportul prezentat de Ridzi este "un draft", "un punctaj din ceea ce a reiesit din discutiile anterioare", care a fost distribuit memebrilor Comisiei.
Alina Mungiu si Andrei Plesu sunt doi distinsi intelectuali carora Traian Basescu le provoaca alergie din cauza prestatiei sale politice.
Domnul Mircea Diaconu e pe lista mea, domnul Relu Fenechiu, doamna Norica Nicolai, doamna Mariana Campeanu, Cristian Adomnitei este posibil sa fie unul dintre supleanti, domnul Stavarache. Andrei Marga. Nu sunt pupili sau pupile, apropiati politici. Probabil Alina Gorghiu va fi purtator de cuvant al partidului".
La Conferinta Nationala a CSL s-au mai aflat, printre altii, si Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Cristian Busoi, Alina Gorghiu si Cristian Adomnitei.
In aceeasi perioada, idei similare vehicula, in mai multe randuri, si Alina Mungiu, fosta eminenta cenusie a Aliantei D.A.
In aceeasi perioada, idei similare vehicula, in mai multe randuri, si Alina Mungiu, fosta eminenta cenusie a Aliantei D.A.
Anul trecut, doar doi procurori botosaneni au fost evidentiati - Paul Nicu Ionita, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Darabani, si Alina Daniela Enea, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani.
Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
De recunoastere s-au bucurat Leonard Orban, primul comisar european al Romaniei, Alina Mungiu Pippidi, Iana Matei, declarata eroul anului de catre Departamentul de Stat al SUA, Valentin Negoita - presedintele ECOTIC, ministri si lideri de organizatii neguvernamentale.
Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Alina Kuhnel). Multi comentatori se arata dezamagiti de calitatea depeselor dezvaluite de WikiLeaks: prea multe barfe, fleacuri picante, lucruri incerte sau perceptii unilaterale.
Aceasta asociatie a participat vineri la Bursa locurilor de munca, organizata de AJOFM Bistrita, fiind reprezentata de Alina Capraru, sefa de cabinet a deputatului Ioan Nelu Botis.
Alina Neagu) Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, se declara impotriva ideii de Parlament unicameral, regasita in proiectul de revizuire a Constitutiei al presedintelui Traian Basescu, invocand "traditia nationala si europeana" a Parlamentului bicameral.
google-analytics.com